U PROMOVUA FLUTURIMI I PARË DERI NË FRANKFURT HAN ME VIZERIN

U PROMOVUA FLUTURIMI I PARË DERI NË FRANKFURT HAN ME VIZERIN

Prej 1 prillit të vitit 2014, filloi avio linja e drejtpërdrejtë prej Shkupi për në Frankfurt me Vizerin. Fluturimet janë çdo të martë dhe të shtune në orarin veror të fluturimeve. Personeli i kabinës të Vizerit dhe drejtori i përgjithshëm i TAB Maqedonisë, zotëri Zoran Krstevski, simbolikisht e shënuan fillimin e linjës me prerjen solemne të tortës.