FLUTURIME TË DREJTPËRDREJTA EDHE NGA SHKUPI PËR NË BRUKSEL

FLUTURIME TË DREJTPËRDREJTA EDHE NGA SHKUPI PËR NË BRUKSEL

Wizz Air prej 2 prillit të vitit 2014 fluturoi nga Shkupi dhe deri në kryeqytetin e BE në Bruksel - në aeroportin Sharleroa. Fluturimet do të realizohen çdo të mërkurë dhe të diele, edhe kjo është një nga pesëmbëdhjetë destinimet e avio transportuesit hungarez me tarifa të ulëta të pranueshme nga “Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit”. Me rastin e fillimit të linjës së re, torte solemne prenë zotëri Zoran Krstevski, drejtor i përgjithshëm i TAB Maqedonisë, dhe z. Nexhat Kurt, menaxher i aeroportit të Shkupit bashkë me pilotin kryesor të Wizz Air në bazën në Shkup, z. Ferenc Tot, i shoqëruar nga personeli i kabinës.