TAV NJOFTON: NORDWIND AIRLINES HAP LINJË TË RREGULLT SHKUP - MOSKË

TAV NJOFTON: NORDWIND AIRLINES HAP LINJË TË RREGULLT SHKUP - MOSKË

TAV NJOFTON: NORDWIND AIRLINES HAP LINJË TË RREGULLT SHKUP - MOSKË

Një nga linjat ajrore më të mëdha ruse, Nordwind Airlines, hyn në tregun maqedonas me krijimin e një linje ajrore të rregullt nga Moska për në Shkup më 21 maj 2021

Aviobileta nëhttps://nordwindairlines.ru/ru

 

Nordwind Airlines, një nga linjat ajrore më të mëdha ruse do të fillojë fluturimet nga Aeroporti Ndërkombëtar i Moskës Sheremetyevo për në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit, nga 21 maj 2021, duke krijuar një linjë ajrore të re të rregullt të drejtpërdrejtë midis dy kryeqyteteve, njofton TAV Maqedoni.

Si pjesë e orarit të saj të fluturimit veror, Nordwind vendosi të zgjerojë gamën e fluturimeve direkte të planifikuara duke shtuar një linjë ajrore të re në kryeqytetin maqedonas, Shkup.

Fluturimi i parë i Nordwind nga Moska për në Shkup është planifikuar për të premten, më 21 maj 2021, me kohën e nisjes nga Aeroporti Ndërkombëtar Sheremetyevo në 2:45 pasdite dhe kohën e arritjes në Aeroportin Ndërkombëtar të Shkupit në 5:10 pasdite. Kohëzgjatja e fluturimit është 3 orë dhe 25 minuta.

"Në TAV Maqedoni jemi shumë të lumtur që Nordwind ka vendosur të fillojë fluturimet në linjën Moskë - Shkup, duke hapur lidhjen e parë ajrore midis Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Rusisë, pas një ndërprerje 20-vjeçare në lidhjen ajrore midis dy vendeve. Ne besojmë fuqimisht se kjo kompani ajrore e pa shërbyer deri më tani ka një potencial të madh dhe se do të jetë me përfitim të madh për udhëtarët e biznesit dhe ata që udhëtojnë për arsye turistike," tha Drejtori i përgjithshëm i TAV Maqedoni, Metin Batak.

Nordwind është një nga linjat ajrore më të mëdha në Rusi për sa i përket trafikut të udhëtarëve dhe ka një nga rrjetet ajrore më të zhvilluara në vend. Nordwind është i vendosur në Aeroportin Ndërkombëtar Sheremetyevo në Moskë. Me bileta fluturimi fleksibël, planifikim të lehtë të fluturimeve dhe bonuse të programit të besnikërisë, fluturimet e Nordwind do të jenë një fillim i suksesshëm për udhëtarët e biznesit, si dhe ata që duan të shijojnë një pushim të planifikuar.

Më shumë informacion mbi çmimet, orët e nisjes, disponueshmërinë e vendeve të fluturimit, si dhe rezervimin dhe shitjen e biletave të linjës ajrore, në faqen e internetit të Nordwind: https://nordwindairlines.ru/ru

Nordwind shpjegon se të gjithë udhëtarët e tyre mund të përdorin shërbime shtesë për një fluturim të rehatshëm, të tilla si zgjedhja e vendit në aeroplan, zgjedhja e vaktit, marrja e bagazhit shtesë, një shërbim i ri - vend shtesë afër, si dhe shërbime të tjera përmes Internetit.