IMPORTANT INFORMATION FOR PASSENGERS

IMPORTANT INFORMATION FOR PASSENGERS

Të nderuar pasagjerë,

Do donim t’ju informojmë se parkimi falas në Zonën Hug & Fly – në rrugën para Aeroportit Ndërkombëtar Shkup zgjat 10 minuta, saktësisht siç është e shkruar në tabelat e informacionit të pasagjerëve dhe në biletat.

Me mirësi ju kërkojmë të konsideroni si të vlefshme kohën e hyrjes të shtypur në biletën e parkimit, dhe në përputhje me rrethanat, të planifikoni qëndrimin tuaj në secilën prej zonave të parkimit të Aeroportit Ndërkombëtar Shkup.

Duke ndjekur trendet botërore në aviacion dhe menaxhimin e aeroportit, ne e prezantuam Zonën Hug & Fly dy vite më parë, në mënyrë që të zvogëlojmë turmën e krijuar nga numri i madh i automjeteve të parkuar para ndërtesës terminale, dhe të lehtësojmë lëvizjen e pasagjerëve tanë para fluturimeve të tyre.

Për më shumë informacion në lidhje me parkimin në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup, ju lutemi të vizitoni faqen tonë të internetit, në linkun vijues
Ju dëshirojmë udhëtime të këndshme,

TAV Maqedoni