TAV SOLEMNISHT HAP BIZNES SALLONIN E RINOVUAR PRIMECLASS NE AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR TË SHKUPIT

TAV SOLEMNISHT HAP BIZNES SALLONIN E RINOVUAR PRIMECLASS NE AEROPORTIN NDËRKOMBËTAR TË SHKUPIT

TAV Shërbime operacionale, ofruesi kryesor në botë i shërbimeve të hotelierisë dhe pjesë e TAV Aerporte dhe ADP Group, prezantoi sallonin e biznesit të rinovuar Primeclass në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup. Me përmirësimet më të fundit, biznes salloni Primeclass u ofron pasagjerëve një përvojë edhe më të rehatshme dhe luksoze gjatë udhëtimit përmes Aeroportit Ndërkombëtar Shkup.

Sot, më 6 nëntor, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup, në hapjen ceremoniale të ndjekur nga prerja e shiritit dhe një koktej, u hap salloni i biznesit plotësisht i rinovuar Primeclass, i menaxhuar nga TAV Shërbime operacionale, pjesë e TAV Aeroporte

Duke u fokusuar në krijimin e një ambienti të sofistikuar dhe mikpritës deri në detajet më të vogla, salloni i biznesit Primeclass tani krenohet me një menu të përmirësuar, bufe dhe bar që plotësojnë një gamë të gjerë nevojash pasagjerësh, duke përfshirë opsionet vegane dhe vegjetariane.

Drejtori ekzekutiv i TAV Shërbime Operacional, Gjuçllu Batkin dhe drejtori i përgjithshëm i TAV Maqedoni, Nexhat Kurt, prenë shiritin në ceremoninë e sotme dhe shënuan zyrtarisht hapjen e Primeclass sallonit së biznesit të rinovuar plotësisht. 

“Renovimi i sallonit të biznesit është dëshmi e përkushtimit të TAV Shërbimet operacionale të  për të ngritur cilësinë e shërbimeve. Me një menu tërheqëse për një shumëllojshmëri shijesh dhe një bar të krijuar për t'i bërë udhëtarët të ndihen si në shtëpinë tonë, ne synojmë të përmirësojmë përvojën e udhëtimit.”tha Gjuçllu Batkin, Drejtori ekzekutiv i TAV Shërbime Operacionale, me rastin e hapjes zyrtare. Ai gjithashtu shprehu përkushtimin e kompanisë për të ofruar komoditet dhe luks për udhëtarët dhe theksoi rëndësinë e Shkupit si destinacion i veçantë, si dhe popullaritetin në rritje që ka fituar vitet e fundit, duke rezultuar në një rritje të vazhdueshme të numrit të udhëtarëve.

Për më tepër, duke qenë se qëndrueshmëria është përfshirë në operacionet e përditshme të TAV-it dhe angazhimi për reduktimin e ndikimit mjedisor luan një rol të madh, përdorimi i plastikës është eliminuar nga ofrimi i shërbimit në sallën e rinovuar të biznesit Primeclass.

“Një ditë e mrekullueshme për një rast të bukur, ne po festojmë hapjen madhështore të sallonit tonë të rinovuar të biznesit Primeclass në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup. Si një markë globale dhe kompani lider në menaxhimin e aeroporteve, TAV Aerporte, anëtare e Grupit ADP, ofron shërbime totale të integruara në të gjitha fushat e funksionimit të aeroportit, duke përfshirë shërbimet e mikpritjes, me cilësinë më të mirë të mundshme. Si TAV Aeroporte, vizioni ynë është të ofrojmë një mjedis të klasit botëror për pasagjerët dhe mysafirët që udhëtojnë nëpër aeroportet tona, dhe TAV Shërbimet operacionale si kompania jonë simotër menaxhon sallonet dhe shërbimet VIP dhe të biznesit. TAV Shërbimet operacionale është një nga kompanitë me rritje më të shpejtë brenda Holdingut TAV Aeroporte dhe është bërë një markë lider në këtë sektor. Kështu që jam i sigurt se do ta shihni emrin e tyre në udhëtimet tuaja nëpër shumë aeroporte të tjera nëpër botë. Dëshiroj të shpreh mirënjohjen time për ekipin që punoi gjatë gjithë kohës për të përfunduar këtë projekt në kohë dhe në çdo detaj, veçanërisht pasi salla e biznesit po rinovohej gjatë periudhës më të ngarkuar të vitit në sezonin e pikut të verës." tha Nexhat Kurt, Drejtor i përgjithshëm i TAV Maqedoni

Me fokus në mikpritjen dhe ofrimin e një eksperience të qetë pasagjerëve, TAV Shërbimet operacionale njofton gjithashtu planet për të prezantuar një shërbim Fast-Track, i cili do të përmirësojë komoditetin e pasagjerëve dhe do të ofrojë një përvojë superiore të pasagjerëve në aeroport.

I vendosur në zonën "Nisjet" afër Daljeve të aeroportit të Shkupit, pas kontrollit të sigurisë dhe pasaportës, ndërmjet portave 203 dhe 204, biznes salloni i ri Primeclass në aeroportin e Shkupit është gati për shërbim 24/7, duke ofruar një strehë komoditeti dhe luksi për pasagjerët që udhëtojnë përmes Aeroportit Ndërkombëtar Shkup.