FLUTURIME TË DREJTPËRDREJTA NGA “AEROPORTI NDËRKOMBËTAR I SHKUPIT” DERI NË AEROPORTIN KËLLN – BON

FLUTURIME TË DREJTPËRDREJTA NGA “AEROPORTI NDËRKOMBËTAR I SHKUPIT” DERI NË AEROPORTIN KËLLN – BON

Prej 4 prill të vitit 2014 filluan fluturimet e drejtpërdrejta midis Shkupit dhe Kellnit. Viz er do të fluturoj çdo të hënë e të premte midis këtyre dy aeroporteve. Bashkë me fluturimet për Berlin dhe Dizeldorf të cilat i realizon avio kompania Gjermania Flug, dhe Dortmund, Frankfurt Han dhe Munih-Memingen si destinim i Viz erit, Këllni është qyteti i gjashtë në Gjermani me të cilin kemi avio linjë të drejtpërdrejtë, me z. Zoran Krstevskin, sekretarin e përgjithshëm të TAB Maqedonia, z. Nexhat Kurt, menaxheren e aeroportit të Shkupit, z-ja Tamara Mshvenieradxhe, drejtoreshë për komunikime në Viz er dhe me personelin e kabinave të Viz er-it bashkërisht premë tortën për ta shënuar fillimin e linjës së re.