COVID -19 KUJTESË PËR PASAGJERËT

COVID -19 KUJTESË PËR PASAGJERËT

Mirësevini në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup!

Duam t'ju kujtojmë procedurat e aeroportit dhe masat e sigurisë në rrethana të një pandemie nëse po udhëtoni me avion.

Mbërrini në aeroport jo më vonë se 3 deri 4 orë para nisjes.

Nëse vendosni të bëni një test të shpejtë antigjeni në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup, ju lutemi mbërrini në aeroport 4 orë para orës së nisjes, në mënyrë që të shmangni turmat dhe të mbërrini në kohë në sportelet e kontrollit të pasagjerëve dhe bagazhit, të cilat mbyllen 60 minuta para nisjes.

Vishni maskë vazhdimisht gjatë kur të jeni në ndërtesën e terminalit.

Mbani distancë të duhur fizike.

Dezinfektoni duart shpesh.
Ju urojme një udhëtim te këndshëm.

Ju lutemi për vëmendje!
Nëse udhëtoni përmes Aeroportit Ndërkombëtar Shkup ose Aeroportit Shën Apostulli Pal - Ohër
 

  • Kontrolloni kufizimet e fundit të udhëtimit me kompaninë tuaj ajrore dhe Ambasadën e vendit që dëshironi ta vizitoni. Mbani në mend se ato vazhdimisht ndryshojnë!
  • Kontrolloni nëse dhe çfarë lloj testi KOVID-19 ju nevojitet dhe kohën e lëshimit të testit në përputhje me kohën e mbërritjes tuaj në vendin e destinacionit përfundimtar.
  • Merrni me vete provën e vlefshme negative për KOVID-19 përpara se të arrini në sportelet tona për check-in.
  • Kontrolloni nëse keni nevojë të keni plotësuar Formularin e lokacionit të pasagjerëve elektronik (Passenger Locator Form) dhe nëse po, ju lutemi plotësoni atë para se të arrini në sportelet për check-in.
  • Në këtë mënyrë do të jeni gati të filloni procedurat e aeroportit, t'i përfundoni ato në kohë dhe të ngjiteni në avionin e fluturimit tuaj.