COVID-19 – Informacion për udhëtarët që udhëtojnë për/nga Aeroporti Ndërkombëtar Shkup

COVID-19 – Informacion për udhëtarët që udhëtojnë për/nga Aeroporti Ndërkombëtar Shkup

Të nderuar,

Duam t'ju informojmë se, si operator aeroporti, TAV Maqedoni po vepron sipas masave të Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut për të parandaluar hyrjen dhe përhapjen e Coronavirus Covid-19. Për masat e fundit të Qeverisë të shpallura sot, 13 Mars 2020, mund të gjeni informacione të hollësishme në faqen e internetit të Qeverisë:  https://bit.ly/2TNVdF9

Të gjitha masat të cilat ndërmiren rregullisht në Aeroportin Ndërkombëtar Shkup с janë të përcaktuara gjithashtu edhe nga udhëzimet e institucioneve përkatëse shtetërore. 

На Informacionet e fundit nga Ministria e Shëndetësisë mund të gjenden në këtë link: http://zdravstvo.gov.mk/, ndërsa lista e vendeve të rrezikut dhe niveli i tyre i rrezikut është në linkun e mëposhtëm: https://bit.ly/2II2pw3

Përveç kësaj, i lusim gjithë pasagjerët të informohen për kufizimet e vendosura nga vendet e destinacioneve të tyre, si dhe me kompaninë ajrore përkatëse:  

Për Swiss Airlines: https://bit.ly/2w50v5R

Për Qatar Airways: https://bit.ly/2WadvC4

Për Pegasus Airlines: https://bit.ly/3cPZn6V

Për Fly Dubai: https://bit.ly/3cXAxC8

Për Edelweiss: https://bit.ly/2U2Wt67

Për Austrian Airlines: https://bit.ly/39MauM4

Për LOT: https://bit.ly/2w3zvUs

Për Croatia: https://bit.ly/2IKNX6A

Për AirSerbia: https://bit.ly/2TNVVCn

Për Wizz Air: https://bit.ly/39SqpbO

Për Turkish Airlines: https://bit.ly/2W9xBMH