true

Mirë se erdhët në

Aeroporti Ndërkombëtar i Shkupit

Shijoni eksperiencën e juaj në aeroport

Salla për pritje

Salla për pritje

E dizajnuar në një stil të sofistikuar të thjeshtë, salla e pritjes ofron rehati përfundimtare 24/7 me shërbime

Shopping/Blerje

Shopping/Blerje

Ne ofrojmë një larmi të jashtëzakonshme të produkteve nga markat me famë botërore.

Restorante

Restorante

Ofrojmë pika të shijes për udhëtarët në restorantet tona të dizajnuara me një arkitekturë plotësisht të rinovuar dhe moderne

TAV Mobile