Скопје-Салцбург, нова авиолинија на Визер

Скопје-Салцбург, нова авиолинија на Визер
Драги патници, една добра вест во овие тешки времиња. Визер ќе ја прошири својата мрежа на дестинации од Меѓународниот Аеродром Скопје. Oд 1-ви јули отворa нова авиолинија од Скопје до Салцбург.
Повеќе информации на:  https://wizzair.com/ и https://bit.ly/2XeveZd