Известување за патниците

Известување за патниците

Би сакале да ве информираме дека од 1-ви јануари 2022 година, Меѓународниот Аеродром Скопје ќе применува нови цени за паркинг-услугите.
Новиот ценовник можете да го прегледате во секцијата на нашата веб-страница посветена на паркинг-услугите, на следниот линк:
http://skp.airports.com.mk/en-EN/passenger/park/page/parking-subscriptions