Известување за патниците, летно сметање на времето

Известување за патниците, летно сметање на времето

Почитувани патници, 

Ве потсетуваме дека летното сметање на времето почнува вечерва. Во два часот по полноќ, на 28-ми март, недела, времето ќе се смени еден час нанапред.