MKD :  20.02.2018,23:59
Пребарај летови
Одбери аеродром:
Бр. Лет:
Дестинации:
Даум на полетување:
Датум на пристигнување:
Скопје
  Лет Од Време  
  W6 7732 BASEL-MULHOUSE 23:50  
  W6 7720 PARIS - BEAUVAIS 23:55  
  W6 7730 FRANKFURT-HAHN 00:15  
  W6 7750 HAMBURG 00:45  
сите пристигнувања
 
  Лет До Време  
  W6 7719 PARIS - BEAUVAIS 17:45  
  W6 7729 FRANKFURT-HAHN 18:50  
  W6 7749 HAMBURG 19:00  
  TK 1006 ISTANBUL - ATATURK 20:45  
сите полетувања
Прегледај информации за Скопје или Охрид
  MKD :  20.02.2018,23:59
Временски услови
Прогноза Скопје
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
5°C 1/7°C 3/8°C
Прогноза Охрид
Тековна Денес Утре
Current Today Tommorow
3°C 2/6°C 3/6°C
Вести
Скопје
ТАВ И ЛОТ ПОЛИШ ЕРЛАЈНС НАЈАВУВААТ: НОВА ЛИНИЈА ВАРШАВА – СКОПЈЕ ОД ЈУНИ 2018 ГОДИНА...
9/2/2018
Охрид
ТАВ И ВИЗ ЕР НАЈАВУВААТ: НОВА НИСКО-ТАРИФНА АВИОЛИНИЈА...
11/1/2018